Palačinky s brynzou

Další z pochoutek slovenské kuchyně.


2.9103x
25 min

Postup přípravy

Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z bílků ušleháme pevný tuhý sníh. V mléce rozmícháme žloutky a tolik mouky, aby vzniklo těsto jako na kapání. Přisolíme a lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Na rozpálené pánvi ve slabé vrstvě tuku pečeme palačinky z jedné strany do růžova. Obrátíme. Nahoru dáme lžičku čerstvé brynzy, palačinku přeložíme napolovic a přidržíme nožem, až se brynza rozpustí. Upečené palačinky s brynzou podáváme hodně horké a s čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Palačinky s brynzou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena