Palačinky ala Enchilado

Recept na zapečené palačinky plněné masovou směsí.


4.117x
60 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si klasické palačinky. Kuřecí nebo i vepřové maso a zeleninu očistíme. Vše nakrájíme na nudličky.

Na pánvi rozehřejeme trochu tuku a orestujeme maso. Přidáme cibuli, papriku, pórek a česnek. Podle chuti můžeme přidat houby, kukuřici, čínské zelí. Směs krátce orestujeme a ochutíme solí, pepřem, paprikou nebo grilovacím kořením.

Připravenou směsí naplníme palačinky, srolujeme a poklademe do tukem vymazaného pekáčku vedle sebe. Na každou palačinku dáme plátek šunky nebo slaniny a na něj plátek eidamu. Podle chuti můžeme palačinky přelít smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Palačinky ala Enchilado vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a zapékáme maximálně 20 minut.

Palačinky ala Enchilado podáváme ihned. Podáváme teplé se zeleninovou přílohou. Jídlo je syté, takže není třeba dělat další přílohu.
user-icon

autor majkydj1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Palačinky ala Enchilado

Zpět na recept