Kompotované broskve nakrájíme na menší kousky. Jablko oloupeme, vyloupneme jadřinec a nakrájíme na trochu hrubší plátky. Citron kartáčkem odrhneme, použijeme chemicky neošetřené ovoce. Citrony nakrájíme na plátky.
Broskve vložíme do nádoby na bowli, zalijeme ovocným sirupem a posypeme hrstí cukru. Necháme asi hodinu odležet.
V kastrůlku rozpustíme zbylý cukr ve šťávě z třešní a přilijeme ke kostičkám z broskve. Přidáme plátky jablek a citronu. Přilijeme jablečný mošt, promícháme, doplníme neperlivou vodou a opět necháme chvíli odležet.
Do nádoby přisypeme kostky ledu a podáváme. Nápoj podáváme ve vyšších sklenicích, přidáme brčko a lžičku na ovoce. Můžeme ozdobit ovocem podle vlastní fantazie a použít umělohmotné ozdoby.