Klasický ovárek, který má tu výhodu, že je skoro libový
1 špetka | sůl |
1 ks | cibule |
2 ks | vepřové koleno |
podle chuti | |
---|---|
10 kuliček | celý černý pepř |
Vepřová kolena pečlivě očistíme, omyjeme (nejlépe několikrát) a zbavíme všech zbytků krve. Očištěná kolena dáme do vařící mírně osolené vody, přidáme koření, přepůlenou oloupanou cibuli a vaříme doměkka. Poté maso vykostíme a nakrájíme přes vlákna na jednotlivé porce. Jako přílohu k ovaru z vepřového kolena podáváme chléb, hořčici a nastrouhaný křen.
autor Nogard
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena