Ovar z vepřového kolena

Klasický ovárek, který má tu výhodu, že je skoro libový


3.733x
90 min
2×

Postup přípravy

Vepřová kolena pečlivě očistíme, omyjeme (nejlépe několikrát) a zbavíme všech zbytků krve. Očištěná kolena dáme do vařící mírně osolené vody, přidáme koření, přepůlenou oloupanou cibuli a vaříme doměkka. Poté maso vykostíme a nakrájíme přes vlákna na jednotlivé porce. Jako přílohu k ovaru z vepřového kolena podáváme chléb, hořčici a nastrouhaný křen.

Pečené ovarové koleno

(doba přípravy 160 min)

Pečené

Pečené koleno ala Richard

(doba přípravy 150 min)

Pečené

user-icon

autor Nogard

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ovar z vepřového kolena

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena