Ostrý šmakoun

Originální recept pro milovníky pikantní vegetariánské kuchyně.


4.210x
10 min
1×

Ingredience

100 gšmakoun
2 kskozí roh

podle potřeby

sůl
máslo

podle chuti

barevný pepř

Postup přípravy

Kozí rohy a šmakouna nakrájíme na kostičky. Dáme si rozehřát pánvičku, kterou potřeme trochou másla a na ni dáme osmahnout nakrájené kozí rohy. Šmakouna osolíme, opepříme a přídáme na pánev. Opékáme přibližně 4-7 minut za občasného promíchání, aby nebyl šmakoun opečený jen z jedné strany i když se šmakoun dá jíst i syrový. Poté můžeme podávat.
user-icon

autor Sunny

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ostrý šmakoun

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena