Ostružinový krém s medem

Recept na sladkou tečku z ostružin, bílého jogurtu a medu, která osvěží nejen v létě.


4.47x
30 min
1×

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme ostružinovou omáčku. Do kastrůlku vložíme očištěné a omyté ostružiny, přidáme cukr a vodu. Promícháme a za občasného míchání přivedeme k varu. Omáčka je hotová, až je ovoce měkké. Bílý smetanový jogurt našleháme s medem. Čerstvé ostružiny očistíme, omyjeme a polovinu rozdělíme do čtyř sklenic nebo misek. Ovoce zakápneme připravenou ostružinovou omáčkou a přidáme medový jogurt. Poté do sklenic nasypeme zbylé ostružiny, které opět zalijeme omáčkou. Dezert posypeme nastrouhanou hořkou čokoládou a ihned podáváme.
user-icon

autor lucik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ostružinový krém s medem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena