Rádi si pochutnáme na masíčku. Vyzkoušejte naše oblíbené čevapčiči.
Hodnocení
3.4
/ 5 (30x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
2x
Ingredience
2 stroužky
česnek
1 ks
vejce
1 ks
cibule
0.5 kg
mleté maso
podle potřeby
olej
strouhanka
podle chuti
majoránka
vegeta
na ozdobu
cibule
okurka
příloha
brambory vařené
Postup přípravy
Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso důkladně promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme vegetou, solí a majoránkou.
Směs zahustíme podle potřeby strouhankou a tvoříme válečky. Čevapčiči smažíme na rozpáleném oleji, až jsou pěkně prosmažená.
Originální srbské čevapčiči podáváme s vařenými brambory. Porce zdobíme čerstvou okurkou a můžeme přidat osmaženou cibulku.
Recept na srbské čevapčiči nás navíc přijde levně, přitom si pochutnáme.