Opilý grilovaný ananas s medem

Těšíte se na letošní grilovačku? Potom určitě vyzkoušejte tento jednoduchý recept a ugrilujte si pořádný kus ovoce! Takto upravený ananas chutná skvěle!


5.04x
20 min

Postup přípravy

Ananas oloupeme, vykrojíme tvrdý střed a nakrájíme na čtvrtky.

V misce smícháme rum, tekutý med a čerstvou citronovou šťávu (asi 2 lžíce).

Ananas uložíme na rošt a na středně žhavém uhlí grilujeme ze všech stran asi 8 - 10 minut. Během grilování potíráme rumovo-medovou marinádou.

Opilý grilovaný ananas s medem podáváme teplý.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opilý grilovaný ananas s medem

Zpět na recept