Opilý bůček

Recept na gril.


3.76x
150 min

Ingredience

6 stroužkůčesnek
0.5 kscitron
1 lpivo
1 kgprorostlý vepřový bůček

podle chuti

1 lžícecukr
sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme je, opepříme a mírně osolíme.

Smícháme suroviny na marinádu - česnek prolisujeme, přidáme pivo, cukr, citronovou kůru a šťávu z půlky citronu. Do marinády naložíme maso a dáme do chladu odležet. Po odležení necháme maso okapat, osušíme a grilujeme asi 12 minut. Během této doby maso otočíme a potřeme zbylou marinádou.

Hotové plátky opilého bůčku ještě okořeníme pepřem. Opilý bůček podáváme s chlebem a pivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opilý bůček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena