Opilcův kapr

Velice dobře připravený kapr se spoustou česneku a bylinek, které si můžete pozměnit dle chuti.


2.9728x
45 min
1×

Postup přípravy

Porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Mezitím oloupeme česnek a rozetřeme ho se solí. Maso potřeme česnekem, lehce posypeme kmínem, obalíme v mouce s trochou papriky a dáme na pekáč s rozpáleným olejem s máslem. Pečeme v troubě po obou stranách dozlatova. Ke konci pečení podlijeme rybu pivem, posypeme bylinkami(dobromysl, petrželka, bazalka ) a dopečeme doměkka. Podáváme s vařenými bramborami nebo chlebem.
Místo kapra lze použít i jinou sladkovodní rybu např. pstruha.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opilcův kapr

Zpět na recept