Opékané marinované tofu

Vyzkoušejte recept na pikantní pokrm vhodný i pro vegany.


5.01x
35 min

Postup přípravy

Tofu důkladně osušíme a pak ho nakrájíme přibližně na centimetrové kostky. V pánvi rozpálíme olej a vložíme do něj tofu, opekáme ze všech stran do zhnědnutí.

Mezitím v misce smícháme hoisin omáčku, sojovou omáčku, prolisovaný česnek, zázvor a koření dle chuti. Opečené kostky tofu přendáme do misky s marinádou, důkladně promícháme. Necháme odležet dle časových možností.

Znovu rozehřejeme pánev, případně přidáme olej, vložíme tofu i s marinádou a za občasného míchání krátce opékáme.

Opékané tofu v marinádě podáváme s rýží a dušenou/grilovanou/čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Becky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opékané marinované tofu

Zpět na recept