Vaření.czReceptyOmáčka z rajčat a tymiánu

Omáčka z rajčat a tymiánu

Skvělá omáčka k těstovinám, nákypům nebo masu.


3.0133x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek také oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pávni rozpálíme olej a cibulku na něm zesklovatíme. Přidáme česnek, půl větvičky tymiánu, rajčata a vše krátce orestujeme. Pak přidáme vývar, víno, špetku cukru a soli a za občasného míchání vše dusíme, dokud se rajčata nerozvaří. Omáčku propasírujeme přes cedník a přidáme do ní zbylý tymián. Omáčkou můžeme zdobit zdobit nákypy nebo maso.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Omáčka z rajčat a tymiánu

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena