Omáčka z červené řepy

Studená omáčka z řepy podávaná k masu.


2.9893x
45 min

Postup přípravy

Řepu i vejce uvaříme.

Řepu oloupeme a ustrouháme na jemném struhadle, vajíčka oloupeme a nasekáme nadrobno. Olej a syrové žloutky utřeme do pěny, přidáme nasekaná vejce, ustrouhanou řepu, citronovou šťávu, sůl a hořčici a dobře promícháme.

Omáčku z červené řepy podáváme k vařenému masu.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Omáčka z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.