Omáčka z červené řepy

Studená omáčka z řepy podávaná k masu.


2.9893x
45 min

Postup přípravy

Řepu i vejce uvaříme. Řepu oloupeme a ustrouháme na jemném struhadle, vajíčka oloupeme a nasekáme nadrobno. Olej a syrové žloutky utřeme do pěny, přidáme nasekaná vejce, ustrouhanou řepu, citronovou šťávu, sůl a hořčici a dobře promícháme. Omáčku z červené řepy podáváme k vařenému masu.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Omáčka z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena