Omáčka k masům

Jednoduchá omáčka k restovaným masům.


3.2210x
10 min
8×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme opravdu najemno. Na pánvi si rozehřejeme máslo a cibuli na něm pomalu restujeme dozlatova. Zalijeme vodou, rozdrobíme kostku bujonu, přidáme lžíci tmavé sójové omáčky a necháme provařit. Ve troše vody si rozmícháme solamyl a základ omáčky zahustíme. Můžeme zahustit také moukou nebo hotovou jíškou. Podle potřeby nakonec rozředíme. Omáčku můžeme dochutit pepřem, grilovacím kořením nebo vegetou. Omáčku můžeme obměnit jiným bujonem. Podáváme k restovaným masům - Medvědí tlapy, u který není výpek ani žádná jiná omáčka.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Omáčka k masům

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena