Omáčka k masům

Jednoduchá omáčka k restovaným masům.


3.2210x
10 min
8×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme opravdu najemno.

Na pánvi si rozehřejeme máslo a cibuli na něm pomalu restujeme dozlatova. Zalijeme vodou, rozdrobíme kostku bujonu, přidáme lžíci tmavé sójové omáčky a necháme provařit.

Ve troše vody si rozmícháme solamyl a základ omáčky zahustíme. Můžeme zahustit také moukou nebo hotovou jíškou. Podle potřeby nakonec rozředíme.

Omáčku můžeme dochutit pepřem, grilovacím kořením nebo vegetou. Omáčku můžeme obměnit jiným bujonem.

Podáváme k restovaným masům - Medvědí tlapy, u který není výpek ani žádná jiná omáčka.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Omáčka k masům

Zpět na recept