Medvědí tlapy

Jednoduché a rychlé jídlo, když si nevíte rady, co uvařit. Recept je na 4 porce.


3.1177x
15 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí maso, můžeme použít jak prsa, tak stehenní řízky, očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. V hmoždíři roztlučeme na jemný prášek vegetu, grilovací koření a pepř. Touto směsí maso z obou stran posypeme.

Pánev rozpálíme. Nalijeme na něj olej, necháme ho prohřát. Maso na něm zprudka z jedné strany orestujeme. Otočíme a položíme na něj plátek šunky, plátek sýra, lehce posypeme grilovacím kořením a přiklopíme poklicí nebo druhou pánví, aby se maso opravdu propeklo a sýr se roztavil.

Podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší a s omáčkou. Místo eidamu můžeme použít hermelín.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medvědí tlapy

Zpět na recept