Ostrá omáčka k masům

Rychlý dip z čerstvých rajčat, cibule a česneku, který se hodí k různým druhům masa, a nebo také pouze jenom k topinkám.


2.3107x
10 min
1×

Postup přípravy

Rajčata spaříme a oloupeme. Pokrájíme na kousky. Cibuli oloupeme rozčtvrtíme. Stroužky česneku sloupneme.

Všechny suroviny vložíme do mís,i osolíme a ponorným mixerem rozdrtíme na kaši.
Nakonec pro zjemnění vmícháme zakysanou smetanu. Zdobíme šlehačkou a petrželkou.

Podáváme k masům pečeným, grilovaným nebo jako dip k fondue.
Omáčka je také výborná s topinkami.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostrá omáčka k masům

Zpět na recept