Olomoucké cordon bleu

Tvarůžky zapečené v bramborovém těstě.


4.519x
60 min
2×

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme, přidáme vajíčko a postupně přisypáváme hladkou mouku, abychom získali polotekuté těsto. Okořeníme majoránkou, oloupaným a prolisovaným česnekem, solí a pepřem.

V pánvi rozpálíme olej a malou sběračkou na něj nalijeme tolik bramborového těsta, aby vznikla placička. Doprostřed položíme kolečko sýru a vše přelijeme další dávkou těsta. Jakmile bude bramborák zespoda zlatý, opatrně ho otočíme a smažíme i z druhé strany. Stejným způsobem upečeme všech deset placek.

Olomoucké cordon bleu podáváme teplé.
user-icon

autor Zubik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Olomoucké cordon bleu

Zpět na recept