Olomoucké cordon bleu

Tvarůžky zapečené v bramborovém těstě.


4.519x
60 min
2×

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nastrouháme, přidáme vajíčko a postupně přisypáváme hladkou mouku, abychom získali polotekuté těsto. Okořeníme majoránkou, oloupaným a prolisovaným česnekem, solí a pepřem. V pánvi rozpálíme olej a malou sběračkou na něj nalijeme tolik bramborového těsta, aby vznikla placička. Doprostřed položíme kolečko sýru a vše přelijeme další dávkou těsta. Jakmile bude bramborák zespoda zlatý, opatrně ho otočíme a smažíme i z druhé strany. Stejným způsobem upečeme všech deset placek. Olomoucké cordon bleu podáváme teplé.
user-icon

autor Zubik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Olomoucké cordon bleu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena