Cordon Bleu z kuřecího masa

Recept na vynikající francouzskou pochoutku, která se v originále připravuje z telecího masa, ale kuřecí maso v Cordon Bleu je téměř rovnocennou náhradou.


4.177x
45 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí stehenní řízky velice jemně naklepeme přes mikrotenový sáček, osolíme a opepříme z obou stran. Na plátky masa poklademe šunku a sýr. Maso zavineme tak, aby šunka ani sýr nepřečníval. Okraje sepneme pomocí párátek.

Nyní vše obalíme v mouce, v mléce rozšlehaném vejci a strouhance.

Obalené Cordon Bleu z kuřecího masa dáme smažit, špalíčky smažíme pozvolna ze všech stran na pánvi v rozehřátém oleji. Párátka opatrně vyjmeme, maso zešikma rozřízneme v polovině.

Cordon Bleu z kuřecího masa servírujeme s přílohou ze zeleniny nebo brambor v různých úpravách.

Tipy na přípravu minutek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cordon Bleu z kuřecího masa

Zpět na recept