Plněné vepřové řízky se šunkou a mozzarellou

Recept na chutně plněné řízky ve stylu podobnému cordon bleu.


4.516x
25 min

Postup přípravy

Tenké plátky vepřového masa osolíme a opepříme. Mozzarellu nakrájíme na kolečka a osušíme kuchyňskou kartou.

Každý plátek masa obložíme plátky šunky a mozzarelly. Přikryjeme čistým plátkem masa stejné velikosti. Takto připravíme všechny řízky.

Připravíme si klasický trojobal (mouka, rozšlehané vejce, strouhanka) a opatrně obalíme. Plněné řízky smažíme na oleji dozlatova.

Plněné vepřové řízky se šunkou a mozzarellou podáváme teplé s bramborovou přílohou.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněné vepřové řízky se šunkou a mozzarellou

Zpět na recept