Udělejte si smažený sýr, za který se údajně nestydí ani šéfkuchaři. Šéfkuchař restaurace Lokál - Marek Janouch - prozradil, že smažený sýr místo v oleji smaží na poctivém českém másle.
Jaké jsou další důvody, kvůli kterým "smažák" z Lokálu patří k těm nejdražším v Praze se dozvíte ve videu.
Zdroj: www.aktualne.tv
Smažený sýr v pepřovém boku
(doba přípravy 30 min )
Naplněný smažený sýr
(doba přípravy 30 min )
Plněný sýr z misky
(doba přípravy 30 min )
Holandský řízek
(doba přípravy 1 hod )
Hermelín v bramborovém těstíčku
(doba přípravy 25 min )
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.