Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

Udělejte si smažený sýr, za který se údajně nestydí ani šéfkuchaři. Šéfkuchař restaurace Lokál - Marek Janouch - prozradil, že smažený sýr místo v oleji smaží na poctivém českém másle.

Video
8021×

Jaké jsou další důvody, kvůli kterým "smažák" z Lokálu patří k těm nejdražším v Praze se dozvíte ve videu.

Zdroj: www.aktualne.tv

Smažený sýr v pepřovém boku
(doba přípravy 30 min )

Naplněný smažený sýr
(doba přípravy 30 min )

Plněný sýr z misky
(doba přípravy 30 min )

Holandský řízek
(doba přípravy 1 hod )

Hermelín v bramborovém těstíčku
(doba přípravy 25 min )