Okurková polévka

Studená řecká polévka, která v horkých letních dnech jistě osvěží.


3.01527x
30 min

Ingredience

4 ksčesnek
petrželka
8 dlsmetana
4 kssalátová okurka

podle chuti

3 lžíceolej
sůl
500 mljogurt
mletý černý pepř

Postup přípravy

Česnek utřeme se solí, smícháme s nadrobno usekanou petrželkou a olejem. Oloupané okurky nakrájíme na velmi tenká kolečka, přidáme k česneku, promícháme se smetanou a uložíme na hodinu do ledničky. Před podáváním do okurkové polévky vmícháme jogurt a dochutíme pepřem a solí. Okurkovou polévku podáváme ihned a vychlazenou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Okurková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z řecké kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena