Okoun na másle

Rychlý a snadný recept na chutnou rybu k obědu nebo večeři, podáváme s bramborovou přílohou.


5.05x
45 min

Ingredience

400 gokoun

podle chuti

1 špetkasůl
1 špetkatymián
1 špetkaoregano

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Okouna (nejlépe filety) nejprve nasolíme a poté podle chuti okořeníme tymiánem a oreganem.

Okouna vložíme do pekáče, přidáme kousek másla a dáme péct do trouby předem vyhřáté na 180 °C.

Okouna na másle podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor zrzečka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Okoun na másle

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena