Ohnivá pánev

Jednoduchý recept na pikantní pokrm z kuřecího, fazolí a feferonky.


4.616x
45 min
1×

Postup přípravy

Fazole uvaříme doměkka a scedíme.

Řízky naklepeme a osolíme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Papriky a feferonku očistíme a spolu s rajčaty je nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme. Malou cuketu důkladně omyjeme a nakrájíme na kostky.

V hlubší pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a necháme ji zesklovatět. Vložíme řízky a opečeme je z obou stran. Přidáme papriky, feferonku a česnek, sušená rajčata a cuketu. Obsah pánve ochutíme kečupem a dusíme doměkka. Je-li potřeba, podlijeme ohnivou pánev 2 lžícemi vody. Nakonec přidáme fazole a vše prohřejeme.

Ohnivou pánev podáváme s tmavým pečivem.
user-icon

autor danda1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ohnivá pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká