Ohnivá pánev

Jednoduchý recept na pikantní pokrm z kuřecího, fazolí a feferonky.


4.616x
45 min
1×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
3 lžíceolej
sůl
2 kspaprika
2 kscibule
1 kscuketa
1 ksfeferonka
4 lžíceostrý kečup
2 kssušená rajčata
4 kskuřecí řízek
200 gtmavé fazole

Postup přípravy

Fazole uvaříme doměkka a scedíme. Řízky naklepeme a osolíme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Papriky a feferonku očistíme a spolu s rajčaty je nakrájíme na nudličky. Česnek prolisujeme. Malou cuketu důkladně omyjeme a nakrájíme na kostky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a necháme ji zesklovatět. Vložíme řízky a opečeme je z obou stran. Přidáme papriky, feferonku a česnek, sušená rajčata a cuketu. Obsah pánve ochutíme kečupem a dusíme doměkka. Je-li potřeba, podlijeme ohnivou pánev 2 lžícemi vody. Nakonec přidáme fazole a vše prohřejeme. Ohnivou pánev podáváme s tmavým pečivem.
user-icon

autor danda1

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ohnivá pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena