Vaření.czReceptyOhnivá pánev čerta Šmajstrla

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Výtečný pokrm pro návštěvu při oslavách. Recept z dvojího druhu masa.


4.726x
60 min
2×

Ingredience

6 stroužkůčesnek
sůl
1 kspórek
100 mlpivo
2 kschilli paprička
50 mlolivový olej
1 ksčervená paprika
1 kszelená paprika
4 ksstřední cibule
1 kelímekstrouhaný křen
mletý černý pepř
400 gkuřecí řízek
200 gklobáska
1 konzervačervené fazole v chilli omáčce
200 gčerstvé nebo sterilované žampiony
200 gvepřové plecko (kotleta bez kosti)

Postup přípravy

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (podle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme podle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem. Vhodnou přílohou k ohnivé pánvi čerta Šmajstrla jsou hranolky, americké brambory a pečivo.
user-icon

autor eduard8


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena