Recept na kološvárské zelí, jaké jsme kdysi jedli v lahůdkách a restauracích.
9 g | česnek |
30 g | sůl |
500 g | mléko |
85 g | cibule |
2 g | kmín |
200 g | rýže |
50 g | hladká mouka |
30 g | mletá sladká paprika |
1000 g | kysané zelí |
300 g | moravská klobása |
150 g | škvařené sádlo |
100 g | smetana 12% |
350 g | bůček uzený b.k. |
500 g | vepřová plec/mleté maso |
podle potřeby | |
---|---|
voda |
autor Josef Brychta
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena