Hermelín nebo camembert rozkrojíme na dvě kolečka.
Z listového těsto oddělíme asi 10 cm široký pruh. Vyválíme jej na tenký obdélník tak velký, aby se při vložení hermelínu dal pruh přehnout a na všech stranách přesahoval několik cm. Listové těsto osolíme, posypeme kořením na grilovaný sýr a chilli. Dá se použít i koření na čínu. Koření lehce zatlačíme do těsta válečkem.
Do středu levé poloviny pruhu těsta nalijeme trochu brusinkové omáčky, položíme kolečko šunky, na něj vložíme jednu polovinu hermelínu rozkrojenou stranou nahoru. Na ní další kolečko šunky, pak druhou polovinu hermelínu rozkrojenou stranou dolů a další kolečko šunky. Na něj nalijeme trochu švestkové omáčky. Přehneme pravou polovinu pruhu těsta a vytvarujeme, aby obepínal hermelín a spojíme se spodní částí pruhu. Přesahující okraje přehneme směrem nahoru těsně po celém obvodu a opatrně prsty zatlačíme okraje na horní části, aby se při pečení těsto neodchlíplo a hermelín nevytekl. Nesmí se protrhnout horní část těsta.
Takto zabalený hermelín dáme na plech vyložený pečícím papírem, posolíme a potřeme rozšlehaným vejcem. Oblečený hermelín dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 °C 25 - 30 minut, až těsto dostane zlatavou barvu.
Oblečený hermelín podáváme s tatarkou a zeleninovou oblohou. Můžeme jako přílohu podávat hranolky, krokety nebo pečené brambory. Oblečený hermelín podáváme ihned.