Netradiční štrúdl plněný ovocem a drobenkou

Recept na štrúdl, který plníme nastrouhanými jablky, hruškami a netradičně také drobenkou.


4.04x
60 min
1×

Postup přípravy

Listové těsto rozdělíme na 2 díly a rozválíme na obdélníky.

Z másla, mouky a všeho cukru zpracujeme drobenku. Jablka a hrušky očistíme a nastrouháme.

Na každý rozválený plát nasypeme strouhanku, 3 nastrouhaná jablka a 1,5 hrušky. Posypeme mletou skořicí, drobenkou a ořechy - všeho podle chuti.

Netradiční štrúdly s drobenkou přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a potřeme vajíčkem.

Netradiční štrúdl plněný ovocem a drobenkou pečeme na 170 °C asi 30 minut. Poté nakrájíme a podáváme.
user-icon

autor roman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Netradiční štrúdl plněný ovocem a drobenkou

Zpět na recept