Zajímavý recept na netradiční přípravu klasické české svíčkové.
40 g | tuk |
1 ks | cibule |
50 g | celer |
80 g | mrkev |
50 g | petržel |
2 kuličky | nové koření |
40 g | hladká mouka |
50 g | slanina uzená |
600 g | hovězí zadní nebo svíčková |
250 ml | alpro cuisine |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
bobkový list | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
masový vývar |
autor Alpro Soya
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena