Nepravý marcipán

Marcipán nemusí být vždy pravý, aby chutnal výborně.


4.436x
20 min
1×

Postup přípravy

Moučkový cukr, sušené mléko, změklé máslo, bílky a mandlovou tresť dáme do mísy a společně propracujeme v těsto. Rozdělíme ho na tolik dílků, kolik budeme chtít barev. Každý dílek obarvíme jiným potravinářským barvivem. Z těsta tvoříme různé tvary, plníme formičky a následně vyklopíme. Nepravý marcipán lze použít i k dalšímu zdobení a vytváření malých ozdůbek na dorty či jiné cukroví.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nepravý marcipán

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena