Nejlahodnější obrácené řízky

Opravdu ty nejchutnější obrácené řízky. Trik spočívá v hořčici, která maso dokonale zvláční a zjemní, takže chutnají opravdu dokonale!


4.1175x
60 min
4×

Postup přípravy

Vepřové řízky omyjeme, osušíme a naklepeme lehce z obou stran. Z obou stran také osolíme a opepříme a následně hustě potřeme hořčicí a zakapeme lehce olejem (cca 1 lžička na 1 řízek). Necháme 10 - 20 minut uležet v chladu.

Takto připravené řízky obalujeme ve strouhance, kterou dlaněmi vtlačujeme do masa. Poté řízky ponoříme z obou stran do rozšlehaného a lehce osoleného vejce a ihned smažíme pozvolna v rozpáleném oleji dozlatova.

Ideální přílohou k lahodným obráceným řízkům jsou vařené brambory s máslem a petrželkou. Nesmí chybět čerstvá a na měsíčky nakrájená rajčata.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nejlahodnější obrácené řízky

Zpět na recept