Nakládaný pokrájený hermelín

Hermelín, na kterém si za 14 dní určitě pochutnáte.


4.116x
25 min
1×

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, česnek prolisujeme.

Do misky nakrájíme hermelíny na drobné kostky, přidáme cibuli, česnek, 5 polévkových lžic oleje, zakapeme sójovou omáčkou (hodně), přidáme ocet, mletou papriku a pokud chceme hermelín ostřejší, můžeme přidat trošku ostré papriky. Dále přidáme bílý pepř nebo 5 kuliček celého bílého pepře, nové koření a rozlámaný bobkový list.

Všechno dobře promícháme. Nakládaný pokrájený hermelín je nejlépe vložit do uzavřené sklenice, která má dobře těsnící poklop a uložíme do chladničky.

Nakládaný pokrájený hermelín nechávám zrát 10 až 14 dní v chladničce. Pak jsou opravdu skvělé. Hermelíny se ale dají konzumovat už druhý den.

Nakládaný pokrájený hermelín podáváme s chlebem nebo bílím pečivem.
user-icon

autor spider-rio


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nakládaný pokrájený hermelín

Zpět na recept