Vaření.czReceptyNakládaný jelenův bůček

Nakládaný jelenův bůček

Recept je vynikající za studena k vínu, pivu, nebo jako svačinka do chleba.


4.69x
120 min

Ingredience

12 stroužkůčesnek
5 lístkůbobkový list
1 kgvepřový bok
5 kuličekcelý černý pepř

marináda

15 stroužkůčesnek
2 lžičkyvegeta
1 lžičkagrilovací koření
1 lžičkakari koření
1 lžičkachilli koření
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžičkaworcesterská omáčka
1 lžičkamletý černý pepř

Postup přípravy

Vaříme na páře. Do vody dáme bobkový list, česnek a celý pepř. Do parního nástavce, nebo na parní síto, položíme bůček a vaříme asi 105 minut. Připravíme si marinádu. Česnek prolisujeme a smícháme s ostatními surovinami. Uvařený bůček potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a necháme 3 - 5 dní marinovat v ledničce. Čím déle, tím lépe. Nakládaný jelenův bůček krájíme na prkénku a podáváme k pivku nebo vínu.
user-icon

autor Borůvka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nakládaný jelenův bůček

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena