Nadívaný bůček

Recept na plněný pečený bůček s chutí povidel.


4.04x
60 min

Ingredience

1 kgbůček bez kosti

na potření

2 stroužkyčesnek
3 lžícepovidla

podle chuti

sůl
mletý pepř

nádivka

500 dkgkysané zelí

Postup přípravy

V bůčku bez kosti uděláme kapsu, kterou vyplníme kysaným zelím. Na povrchu uděláme nožem mřížku, posypeme solí a pepřem. Nadívaný bůček dáme péct do trouby. Těsně před dokončením, zhruba 20 minut před dopečením, potřeme mřížku na bůčku povidly a necháme dopéci. Nadívaný bůček nakrájíme a podáváme s bramborovým knedlíkem.
user-icon

autor bigmaker


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nadívaný bůček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena