Mrkvový křen

Zajímavá příloha k vařeným masům.


3.085x
20 min

Postup přípravy

Křen očistíme a nastrouháme, stejně jako mrkev. Jablko oloupeme a také nastrouháme. Z vody, oleje, soli, cukru a octa si připravíme sladkokyselou marinádu. Do té vmícháme jemně nastrouhanou zeleninu i jablko a mrkvový křen dáme do chladu rozležet.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mrkvový křen

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena