Velikonoční beránek: Jak na to, aby se podařil na výbornou?
Velikonoční beránek je tradičním symbolem svátků jara a obvykle nechybí na svátečně prostřených stolech českých domácností. Beránka můžete vyzkoušet z třeného těsta, trochu netradiční je beránek mrkvový nebo ořechový. Zajímavý je beránek makový a krásně vláčný je z těsta s tvarohem, šlehačkou nebo majonézou. Do těsta můžete přidat i kokos, zkrátka fantazii se meze nekladou.

Jednoduchý recept na velikonočního beránka krok za krokem
Beránek k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. S pečením vám pomůžeme krok za krokem. Tenhle je biskupský s kandovaným ovocem a čokoládou.

Velikonoční beránek 10x jinak: recepty, podle kterých se zaručeně podaří
Hledáte recept na opravdu dobrého velikonočního beránka? Přinášíme vám nejúspěšnější receptyy, u nichž nemusíte mít obavu z výsledku. Vybrat si můžete z klasického třeného těsta, s tvarohem, pudinkem a třeba i z těsta povidlového. A pokud vám doma chybí váha, bude pro vás jistotou hrníčkový recept.

Autor:Jitka Langeová


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena