Snadno a levně: Famózní tvarohové pomazánky za pár korun
Tvaroh je skvělá surovina – je levný, chutný, plný bílkovin a poskytuje nekonečně možností, co z něj připravit. Stačí pár surovin a máte na stole pomazánku, která se hodí k snídani, večeři nebo klidně i na jednohubky pro návštěvu.
Na chlebíčky i na svačinu: Jak udělat pokaždé skvělou vajíčkovou pomazánku?
Uvařit vejce a připravit z nich pomazánku je snadné a rychlé. Proto ji často podáváme k večeři i ve svačinách. Velkou parádu s ní uděláme vždy, když tzv. „nemáme doma nic k jídlu". Potěšíte s ní totiž většinu strávníků, pokud ne rovnou všechny. Co do vajíčkové pomazánky patří? Čím ji můžeme obohatit, jak ji vylepšit a obejdete se bez majonézy? Všechny odpovědi máme.
Autor:liddduska

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena