Upečená husa podávaná s bílým zelím a chlupatými bramborovými knedlíky. Recept na tradiční českou pochoutku na sváteční stůl.
1 ks | cibule |
2 ks | jablko |
1 ks | husa |
směs | |
---|---|
cukr | |
1 špetka | sůl |
1 dl | vývar |
1 ks | cibule |
kmín | |
sádlo | |
1 dl | voda |
bobkový list | |
500 g | kysané zelí |
podle chuti | |
sůl | |
kmín | |
tymián | |
2-3 ks | hřebíček |
příloha | |
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
mouka | |
syrové brambory | |
uvařené brambory |
autor Zdeněk Pohlreich
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..