Míšin masovo-rýžový mišmaš

Chutný recept na výbornou večeři.


4.815x
45 min

Postup přípravy

Uvaříme si pytlík rýže podle návodu. Také si uvaříme kapustové listy. Cibulku oloupeme a nasekáme. Maso nakrájíme na kousky.

Maso si osmahneme na cibulce, osolíme, opepříme, okmínujeme , posypeme paprikou a dusíme doměkka. Pak přidáme zakysanou smetanu a přimícháme i rýži.

Do zapékací mísy dáme kapustové listy, na které dáme masovo-rýžový mišmaš, na to nadrobíme nivu a postup zase opakujeme. Končíme listy kapusty.

Míšin masovo-rýžový mišmaš dáme do předem vyhřáté trouby zhruba na 20 - 25 minut na 200 °C.

Míšin masovo-rýžový mišmaš podáváme nakrájený na obdélníky jako hlavní chod.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Míšin masovo-rýžový mišmaš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.