Míša dezert s pikaem

Jednoduchý a rychlý dezert pro nečekanou návštěvu.


4.844x
10 min
4×

Postup přípravy

Smetanu ke šlehání vyšleháme s cukrem, pro sladší dezert dáme 2 lžíce, elektrickým šlehačem do tuha, nejdříve asi 30 vteřin na 1. stupeň, pak dalších 30 vteřin na 3. stupeň a do tuha vyšleháme na 5. stupeň.

Tvaroh vymícháme s pikaem (opět můžeme přisladit) v jiné misce na hladký krém. Do tvarohového krému postupně vmícháme (max. na 3. stupeň) sladkou šlehačku.

Připraveným pikao tvarohovým krémem naplníme dezertní misky či skleničky, povrch míša dezertu můžeme lehce pokapat pikaem a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Míša dezert s pikaem

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká