Minutkové kysané zelí

Přílohová rychlovka na poslední chvíli.


3.290x
20 min
1×

Postup přípravy

Kysané zelí trošku vymačkáme a pokrájíme, aby nebyly nudličky příliš dlouhé. Jablka rozčtvrtíme, zbavíme jadřinců a na hrubém struhadle nastrouháme tak, že nám slupka zůstane v ruce. Zelí smícháme s jablky a promícháme. Na pánvi rozpálíme olej a směs zelí a jablek na něm zprudka osmažíme. Potom posypeme kmínem, zalijeme několika lžícemi vody a asi 10 až 15 minut podusíme. Hotové zelí podáváme k restovaným nebo pečeným masům. Vhodné jsou brambory a knedlíky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Minutkové kysané zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena