Minestrone po Česku

Úžasná sytá polévka vonící po letní dovolené.


3.186x
25 min
1×

Postup přípravy

Cibuli, česnek a ostatní zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno. Česnek prolisujeme a zeleninu nakrájíme na kostičky. Slaninu nakrájíme na kostičky. V hrnci nasucho orestujeme slaninu. Přidáme cibuli a zeleninu a vše krátce orestujeme. Základ zalijeme vodou, přidáme bujonovou kostku a nalámeme do polévky špagety. Nakonec přidáme česnek a protlak. Vše vaříme asi 20 minut. Mezitím si nastrouháme sýr. Polévku podle potřeby dochutíme a před podáváním posypeme zelenou petrželkou a na každou porci zdobíme trochou strouhaného sýru.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Minestrone po Česku

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena