Míchané maso se zeleninou

Plný pekáč zeleniny a lahodného masa. Maso volíme podle chuti.


3.01177x
45 min
3×

Postup přípravy

Maso - jehněčí, vepřové, telecí - záleží na chuti nebo finančních možnostech - očistíme a nakrájíme na menší kousky. Rozhodně můžeme použít sójové maso, které si předem připravíme podle návodu.

V pekáči rozehřejeme olej a maso na něm zprudka osmahneme, aby se zatáhlo.

Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme. Zeleninu smícháme s masem, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Směs v pekáči urovnáme, zalijeme trochou vody a pečeme v troubě při 180 °C asi 1 hodinu.

Míchané maso se zeleninou se zeleninou podáváme s přílohou podle chuti, ale obvykle jí není třeba.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Míchané maso se zeleninou

Zpět na recept