Vaření.czReceptyKatův šleh z kuřecího masa

Katův šleh z kuřecího masa

Oblíbená pikantní pochoutka s masem a výraznou navinulou chutí nakládané zeleniny.


0.00x

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Až maso chytne zlatavou barvu, mírně podlijeme a necháme dusit pod poklicí. Mezitím si připravíme zeleninu a nakrájíme ji na malé kousky - sterilovanou okurku, sterilované kapie nebo čerstvou červenou papriku a cibuli. Zeleninu přidáme k téměř změklému masu a společně dusíme.  Asi po deseti minutách přidáme rajský protlak, promícháme, dochutíme podle potřeby a nakonec přidáme pálivou papriku nebo chilli, aby pokrm dostal potřebný říz. Ještě chvíli necháme povařit a můžeme servírovat. Podáváme s hranolkami nebo rýží, ale hodí se i k topinkám.

Neodolatelné recepty na rizoto: S kuřecím, zeleninou a pravé italské v krémové podobě

Rizoto je původně pravým italským pokrmem, který si žádá pečlivou přípravu a stanovený postup. Ovšem po Česku si jej připravujeme po svém - většinou v nekrémové variantě. Dnes se podíváme na ty nejlepší recepty, které u našich čtenářů bodují.

Neodolatelné

Levná a rychlá večeře: Kuřecí placičky se sýrem a bazalkou krok za krokem

Skvělý tip na rychlou a chutnou večeři. Kuřecí placičky si můžete vždycky obměnit přidáním oblíbené suroviny, kterou máte rádi, ale také podle toho, co máte v lednici.

Levná

user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Katův šleh z kuřecího masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena