1 balení | tofu natural | |
0.5 ks | cibule | |
0.5 lžičky | kurkuma | |
1 lžička | černá sůl | |
4 cl | rostlinná alternativa smetany | |
1 lžíce | olej | |
podle chuti | ||
---|---|---|
1 lžička | pepř a sůl |
Na pánvi na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku. Mezitím si tofu rozbrobíme vidličkou a přidáme ho k cibulce a pomalu restujeme. Poté přidáme rostlinnou smetanu, špetku kurkumy pro barvu a lžičku černé soli pro (vajíčkovou) chuť. Chvilku ještě smažíme, ke konci podle chuti ještě osolíme a opepříme.
Míchaná tofíčka podáváme se zeleninou a opečeným pečivem.
Umíte správně připravit vajíčka? Pozor na základní chyby!
Vaječné recepty jsou rychlé a vděčné - pochutná si na nich celá rodina od snídaně až po večeři. Pojďme se společně podívat na základní přípravu vajec natvrdo, na hniličku a vejce pošírované, které jsou součástí mnoha dalších pokrmů.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena