Veganská alternativa míchaných vajíček.
1 balení | tofu natural |
0.5 ks | cibule |
0.5 lžičky | kurkuma |
1 lžička | černá sůl |
4 cl | rostlinná alternativa smetany |
1 lžíce | olej |
podle chuti | |
---|---|
1 lžička | sůl a pepř |
Na pánvi na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku. Mezitím si tofu rozbrobíme vidličkou a přidáme ho k cibulce a pomalu restujeme. Poté přidáme rostlinnou smetanu, špetku kurkumy pro barvu a lžičku černé soli pro (vajíčkovou) chuť. Chvilku ještě smažíme, ke konci podle chuti ještě osolíme a opepříme.
Míchaná tofíčka podáváme se zeleninou a opečeným pečivem.
Umíte správně připravit vajíčka? Pozor na základní chyby!
Vaječné recepty jsou rychlé a vděčné - pochutná si na nich celá rodina od snídaně až po večeři. Pojďme se společně podívat na základní přípravu vajec natvrdo, na hniličku a vejce pošírované, které jsou součástí mnoha dalších pokrmů.
autor Jitka Langeová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.