Veganská alternativa míchaných vajíček.
1 balení | tofu natural |
0.5 ks | cibule |
0.5 lžičky | kurkuma |
1 lžička | černá sůl |
4 cl | rostlinná alternativa smetany |
1 lžíce | olej |
podle chuti | |
---|---|
1 lžička | pepř a sůl |
Na pánvi na oleji zpěníme na jemno nakrájenou cibulku. Mezitím si tofu rozbrobíme vidličkou a přidáme ho k cibulce a pomalu restujeme. Poté přidáme rostlinnou smetanu, špetku kurkumy pro barvu a lžičku černé soli pro (vajíčkovou) chuť. Chvilku ještě smažíme, ke konci podle chuti ještě osolíme a opepříme.
Míchaná tofíčka podáváme se zeleninou a opečeným pečivem.
Umíte správně připravit vajíčka? Pozor na základní chyby!
Vaječné recepty jsou rychlé a vděčné - pochutná si na nich celá rodina od snídaně až po večeři. Pojďme se společně podívat na základní přípravu vajec natvrdo, na hniličku a vejce pošírované, které jsou součástí mnoha dalších pokrmů.
autor Jitka Langeová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena