Mexické zeleninové rizoto

Recept na netradiční rizoto mexické chuti s kuřecím masem, červenými fazolemi, kukuřicí a paprikou.


3.79x
45 min

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na malé kousky, kuřecí maso na kostky, papriku na nudličky a česnek prolisujeme.

Cibuli orestujeme na oleji, přidáme nakrájené kuřecí maso ochucené solí, pepřem a kořením, které máme rádi (například grilovací) a chvíli restujeme. Poté přidáme nakrájenou papriku, sterilovanou kukuřici, fazole v nálevu a nakonec česnek a sůl. Mezitím si uvaříme rýži v zeleninovém vývaru, vše promícháme a prohřejeme.

Mexické zeleninové rizoto podáváme ozdobené čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mexické zeleninové rizoto

Zpět na recept