Mexické rizoto z rýže natural

Rizoto z neloupané rýže se zeleninou, kukuřicí, fazolemi a chorizem. Recept na pikantnější oběd nebo večeři.


3.04x
60 min

Postup přípravy

Nejprve uvaříme rýži - na 1 díl rýže dáme 2 díly vody a podle potřeby podléváme. Rýži dopředu neproplachujeme! Vaříme cca 30 minut a potom zabalené v utěrce dáme odpočívat do peřin. Cibuli nakrájíme nadrobno a pórek a chorizo (možno i maďarskou klobásu) nakrájíme na kousky.

Na pánvi v rozpáleném oleji opečeme cibulku, nakrájený pórek a chorizo, až cibule zesklovatí a chorizo pustí pořádně šťávu, potom vsypeme zeleninovou směs s kukuřicí (mrkev, hrášek, kukuřice) a sterilované fazole a necháme pořádně prohřát. Následně vložíme odleženou rýži, osolíme, opepříme, podle chuti dochutíme chilli a kurkumou.

Mexické rizoto z rýže natural pořádně prohřejeme, spojíme do jedné směsi a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mexické rizoto z rýže natural

Zpět na recept