Medovo-hořčičný dip

Recept na výborný dip, který se hodí k sýrovému talíři, slanému zobání i k zeleninovým salátům.


0.00x
15 min
1×

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno a zesklovatíme na troše másla, můžeme ji chvíli nechat změknout pod pokličkou. Přidáme lžičku medu a necháme rozpustit, odstavíme ze zdroje tepla. Můžeme i osolit a přidat chilli vločky. Poté do dipu přimícháme 2 lžíce hořčice (nejlépe medové nebo část celozrnné). Pod pokličkou necháme vychladnout - chutě se proleží. Pokud chceme medovo-hořčičný dip použít do salátu, můžeme trochu naředit například hroznovým olejem.
user-icon

autor Mika

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Medovo-hořčičný dip

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena