Medovo-hořčičný dip

Recept na výborný dip, který se hodí k sýrovému talíři, slanému zobání i k zeleninovým salátům.


0.00x
15 min
1×

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno a zesklovatíme na troše másla, můžeme ji chvíli nechat změknout pod pokličkou. Přidáme lžičku medu a necháme rozpustit, odstavíme ze zdroje tepla. Můžeme i osolit a přidat chilli vločky.

Poté do dipu přimícháme 2 lžíce hořčice (nejlépe medové nebo část celozrnné). Pod pokličkou necháme vychladnout - chutě se proleží.

Pokud chceme medovo-hořčičný dip použít do salátu, můžeme trochu naředit například hroznovým olejem.
user-icon

autor Mika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medovo-hořčičný dip

Zpět na recept