Matjesová pomazánka

Pomazánka z ryb, brambor a jablka. Recept na netradiční pochoutku.


3.294x
15 min
2×

Postup přípravy

Brambory oloupeme. Jablko očistíme, zbavíme jádřince a nakrájíme. V masovém strojku umeleme matjesy, jablko a brambory. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Cibuli vmícháme do matjesového základu. Matjesovou pomazánku ochutíme citronovou šťávou, opepříme a přidáme olej. Důkladně promícháme. Matjesovou pomazánku mažeme na tmavý chléb a sypeme jemně usekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Matjesová pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena