Vaření.czReceptyMatevž s uzenými žebírky a kysaným zelím

Matevž s uzenými žebírky a kysaným zelím

Recept na slovinskou uzenou dobrotu.


2.91035x
30 min

Postup přípravy

Fazole namočíme den předem. Druhý den fazole spolu s žebírky uvaříme doměkka. Brambory uvaříme zvlášť. Žebírka vyjmeme a nakrájíme na menší kousky. Z fazolí i brambor slijeme vodu a obojí rozšťoucháme a smícháme. Cibuli a česnek nakrájíme, osmahneme na sádle a tím "matevž" (tj. brambory s fazolemi) omastíme. Matěvž obložíme žebírky a podáváme s kysaným zelím.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Matevž s uzenými žebírky a kysaným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena