Masové válečky

Z pomletého vařeného masa jsou dobré zapečené válečky.


4.89x
35 min

Ingredience

100 gslanina
1 ksvejce
1-2 kscibule
1 lžícemouka
2 lžičkyhořčice
1 lžícesádlo
500 gvařené hovězí maso

podle chuti

sůl
vegeta
sekaná petrželka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli zpěníme na části sádla. Potom ji najemno umeleme spolu z vařeným studeným hovězím masem z polévky.

Do mletého masa přidáme mouku, hořčici, sekanou petrželku, vejce, koření, vegetu, sůl a zbytek sádla. Všechno dobře promícháme. Z masové hmoty tvarujeme asi 6 - 8 stejných válečků. Každý zabalíme do plátků uzené slaniny a naskládáme do vymazaného pekáčku. Masové válečky asi 20 - 30 minut zapečeme v rozehřáté troubě.

Masové válečky podáváme s chlebem a s kyselou okurkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové válečky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká